Facebook

Tisztelettel köszöntjük a Metallum-Tech Kft. honlapján.

Cégünk munkatársai 1994 óta végzik tevékenységüket a fémszerkezet értékesítés területén. Ezen belül legjelentősebb szerepet tölt be a színpadok, színpadtechnikai alumínium traverzek, díszletvázak forgalmazása.

Tervezés és méretezés során a jelenleg érvényben lévő MSZ EN 1990 Eurocode szabványsorozat, Eurocode 9, az MSZ EN 13814, az MSZ EN 13782 és a MSZ EN 12195-1, az MSZ CWA 15902-2-2009 szabványok előírásait vesszük figyelembe.

Metallum-Tech Kft. tervei között szerepel a termékek folyamatos bővítése a megrendelői igények szerint.

Ügyfeleink között szerepel több hazai piacvezető színpadtechnikai cég.Tekintse meg referencia munkáinkat!

Mit érdemes tudni a színpadtechnikai megoldásokról?

Az épített színpadok számos beltéri és kültéri rendezvény elmaradhatatlan kelléke. Évszakoktól függetlenül számos olyan programmal találkozhatunk, ahol fémszerkezetes épített színpadot használnak.

Ezek előnye a könnyű és gyors össze- és szétszerelhetőség, amely minden esetben profi szakértelmet igényel, hiszen a színpadnak tökéletesen strapabírónak kell lennie, ezt pedig csak a megfelelő szaktudás biztosíthatja. Egy nem megfelelően illesztett emelvény nem csak az azon tartózkodókra jelent veszélyt, hanem a közönség számára is. A színpadnak ellen kell állnia az időjárási viszontagságoknak is, legyen szó nyári záporról vagy erős széllökésekről, egy profin megépített színpad számára nem jelenthez gondot egyik sem.

A színpadoknak számos felhasználási terepe van, legyen szó színi előadásról, koncertekről, táncbemutatókról, vagy bármilyen más közösségi elfoglaltságról, nyugodtan forduljon hozzánk. Immár közel 2 évtizede foglalkozunk színpadtechnikával, bízzon tapasztalatunkban, nálunk a legjobb minőségű eszközökkel és profi kivitelezéssel találkozhat.

Alumínium-Wikipédia | Színpadtechnika-Metapédia | Acél-Wikipédia

 Mobil színpad Egyéb traverz tartozékok Evo-truss 8m*6m*7,5m-es tetőszerkezet EVO-TRUSS 34 Íves tetőszerkezetek Alumínium kordon, beléptetőkapu Forgószínpad EVO-TRUSS 44 Speciális traverzek Csavarozható, spigottos traverzek Csőhajlítás EVO-STAGE 1000 Íves tető 6m*4m*4m